Vänder blad

Hallihallå!

Nelly var alltså namnet. Jag bloggade tidigare på justanothermortal.blogg.se där jag höll till i 4 år och var väldigt aktiv innan blogglusten plötsligt försvann. En bloggpaus som var tänkt att vara i någon vecka blev till månader och slutligen år. Några krystade försök gjordes att dra igång och blogga igen men utan att lyckas.

 

Nu har jag varit väldigt sugen på att drag igång med bloggandet igen och har, uppenbarligen, tagit mej i kragen. Men sedan jag var aktiv bloggare har löjligt mycket förändrats i mitt liv, ser man tillbaka bara till förra året så är verkligen mer eller mindre allt förändrat. Väldigt nära vänner har försvunnit ur mitt liv, jag har flyttat hemifrån, fått fast jobb, ett seriöst förhållande och halkat ifrån min hälsosamma livsstil. 

 

Så nu vänder vi blad. Mer eller mindre allt är förhållandevis nytt i mitt liv, så då börjar vi från 0 med den här bloggen. Jag tänker återgå till ett hälsosamt liv, fotointresset börjar vakna till liv, ordningen i lägenheten börjar infinna sej och snart kommer min pojkvän, Sanel, till Sverige för att stanna i 3 månader.

 Känn er varmt välkomna att hänga med!